Posted on Leave a comment

Стратегии за коледни подаръци за децата – спестете пари и стрес

Стратегии за коледни подаръци за децата– спестете пари и стрес

Да, пак е това време!! Току-що приключихме с Хелоуин и бонбоните, черно петъчни промоции все още се мотаят из екрана и ни викат по имена. Но трябва да затегнем коланите и да се приготвим за коледното пазаруване, защото то започва, независимо дали ни харесва или не. Прочетете в тази статии моите стратегии за коледно пазаруване на подаръци за децата около мен. Стратегии които ми спестяват много пари и стрес!

Аз лично нехаресвам много празничното пазаруване. Винаги в началото е забавно, събирам списъка си, вземам няколко неща тук-там и започвам да чувам коледната музика, която свири в магазините. Но тогава, преди да се усетя, часовникът започва да тиктака все по-силно и по-силно, а стресът започва да се натрупва. Докато се усетя, се озовавам на мястото, на което бях предишната година, кълнейки се в себе си, че следващата година няма да си позволя да стигна до този момент. Звучи ли ви познато? Е, тази година наистина бих искал да положа съгласувани усилия, за да се придържам към бюджета и да бъда изключително подготвен, така че наистина да се наслаждавам на Коледа с децата, така както правех, когато аз бях дете, когато гледах на нея като на вълшебно време от годината.

ЗАПОЧНЕТЕ ВАШИЯ СПИСЪК СЕГА

На сайта MillionToys имам предварително подготвен списък със желания за играчки и подаръци, който правя всяка година. Там попълвам името на всяко дете, идеите за подаръци, виждам сумата, необходима за закупуването на подаръци и действително изразходваната сума в профила си. Дори имам опция, която ме известява за намалени продукти от списъка. Това наистина ме държи организиран. Обмислете идеи за всяко хлапе и направете отделни списъци.
Погледнете потребителските оценки за избраните артикули и сравнете цените им в конкурентните сайтове. Ако, случайно, намерите продукт от сайта Милион Играчки с по-ниска цена на друго място, използвайте страницата за контакти, за да получите персонално предложение.

MillionToys – е чудесен сайт за намиране на актуални детски играчки и всякакви детски продукти.

ПЛАНИРАЙТЕ БЮДЖЕТА СИ

Всяка година си определям бюджет за подаръци, който да следвам, но след това напълно го надхвърлям. Това води до инфарктни ситуации около средата на януари, когато се опитвам да измисля креативни начини за плащане на сметките.

Планирайте сумата до стотинка за всяко дете от вашия списък. Ако крайната сума надхвърли бюджета ви, върнете се към вашите списъци и започнете да намаляте сумите, докато стигнете до общата сума, която ви е удобна.

ПАЗАРУВАЙТЕ ОНЛАЙН

Красотата на пазаруването онлайн е, че можете да го направите по всяко време. Можете да носите изтритите си чехли и да пиете кафе. Не е нужно да ходите никъде и вашите покупки се доставят точно навреме. Винаги проверявайте за оферти за безплатна доставка. Разходите за доставка могат да се натрупват бързо. Някои магазини дори предлагат безплатна доставка в двете посоки.

Черен петък или Кибер понеделник са страхотно време за пазаруване онлайн. Ако случайно пропуснете тези дни и все още имате подаръци за закупуване, не се притеснявайте, тъй като наближава и Коледа, цените изглежда стават все по-добри и по-добри. Просто обърнете внимание на крайните дати за доставка, за да получите подаръците си навреме, за да ги опаковате и подарите на Коледа.
Регистрирайте се, за да бъдете в списъка с имейли на всичките си любими магазини, за да можете първи да разберете кога имат разпродажба.

Подходящ подарък за всяко дете или родител е ваучер за подарък от магазин за играчки и детски продукти.

Това са само няколко съвета, на които разчитам през дългите години на коледно пазаруване. По никакъв начин не съм перфектен в това и бих искал да чуя вашите предложения за това как да направите празничния прилив много по-малко стресиращ във вашето домакинство. Колкото повече разговори имаме, толкова по-добре за всички нас.

Нека всички да се подготвим така, че до Коледа да сме спокойни и щастливи и да усвоим истинския смисъл на този празник! Нашите деца също ще се възползват от това, защото мама ще бъде щастлива и в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *